Samen maken

wij morgen

Want jij bent een maker. En een doener. Net als wij.

Wij maken en doen. Bij Schagen Infra hebben we namelijk alles in huis. De materialen, de oplossingen en bovenal de mensen. Het zijn immers handen en hoofden die het echte werk verzetten. Dat weten wij, dat weet jij. En dát maakt een sterke match.

Meters aan asfalt. Kilometers aan ervaring

Meters aan asfalt. Kilometers aan ervaring

Bouwen aan wegen en bereikbaarheid, wij doen het al meer dan 65 jaar. Dat zijn ontelbare meters aan asfalt en beton. Wij zien het vooral als kilometers aan ervaring, kennis en mankracht. Precies wat nodig is voor de hoogste kwaliteit in infrastructuur. Het beste resultaat. 

We maken het mogelijk met onze eigen machines, een eigen lab én eigen asfalt- en betoncentrales. Dat maakt ons uniek, innovatief en sterk. Wat Schagen Infra nóg sterker maakt, is mankracht. Onze mensen. Met al hun kennis, ervaring en eigen kwaliteiten.

Verhalen van collega's

Cursusdag voor Mitchel
Appen met

Cursusdag voor Mitchel

Mitchel Gijsendorffer werkt als assistent-uitvoerder bij Schagen Infra. Om zich te blijven ontwikkelen, volgt hij een cursus.

Een bekend gezicht
Een week met

Een bekend gezicht

Als assistent-uitvoerder is Mitchel een bekend gezicht in de buurt. 

We zijn te gast in de omgeving
Een dag met

We zijn te gast in de omgeving

Mitchel had verwacht het sloopwerk in te gaan, maar vrienden maken hem enthousiast voor de infrasector.

De verbindende factor
Een week met

De verbindende factor

Als uitvoerder zorgt Kevin dat verschillende werelden samenkomen. Dagelijks is hij bezig om alles en iedereen zo efficiënt in te zetten.

Grip op morgen
Een dag met

Grip op morgen

Na een stage in de uitvoering wist Kevin het zeker: alleen maar binnen zitten is niks voor hem.

Doe maar gewoon
 waar je goed in bent

De mensen van Schagen Infra maken het verschil. Omdat ze zich thuis voelen in ons familiebedrijf. Omdat ze in elk nieuw infraproject een mooie uitdaging zien. En omdat ze kunnen doen wat ze het liefst doen. Gewoon lekker werken.

Samenwerken, ook dat vinden we gewoon. Vanzelfsprekend zelfs. Want samen met Salverda Bouw maken we deel uit van de Schagen Groep. We bouwen op elkaars kennis, kwaliteiten en kracht. Zo maken we samen meters aan infrastructuur. Gewoon door te doen.

Betrokken en scherp
 van A tot Z

Goed werk begint met solide adviezen en gedegen plannen. Al voordat we samen meters maken, denken wij mee en vooruit. Want om van A naar B te komen, moet je betrokken zijn van A tot Z. Dat is onze ervaring en onze werkwijze.

Eerst denken, dan doen. Zo eenvoudig is het. Of eigenlijk: zo eenvoudig máken we het. Van ontwerp tot uitvoering, van plan tot onderhoud; wij zijn betrokken makers en doeners. Jij ook?

Al onze ervaring
 + die van jou

Bij Schagen Infra doe je waar je goed in bent én waar je nog beter in wilt worden. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en om te groeien. Om aan de weg te timmeren en te bouwen aan jouw en onze toekomst.

Al onze ervaring plus die van jou. Daarmee zorgen we voor beweging en vooruitgang. In onze projecten, op de weg en in jouw infracarrière. Samen maken we morgen. Jij en Schagen Infra.

bekijk alle vacatures

Werken bij schagen infra

Bouwen aan je eigen toekomst
Leren en groeien
Jouw ambities, jouw loopbaan
Kansen zien is kansen krijgen