Vacature

Stagiair Communicatie

  • HBO
  • Hasselt
solliciteer direct
delen

Schagen Infra is een wegenbouwbedrijf dat alles in huis heeft. Ontwerp, aanleg en onderhoud van infrastructurele projecten: dat is wat wij doen. Al ruim zeventig jaar. Op de Waddeneilanden, in de provincies, steden, dorpscentra of op een industrieterrein: je kunt ons overal tegenkomen.

Je bent

als stagiair breed inzetbaar. Wat jij tot nu toe hebt geleerd tijdens je opleiding Communicatie, kun je bij ons toepassen. Daarnaast leren we jou graag meer over de manier waarop we met al onze stakeholders en collega’s communiceren.

Zo voer je communicatiewerkzaamheden uit voor onze lopende infraprojecten. Je schrijft bewonersbrieven, informeert omwonenden via onze eigen app en soms met een persoonlijk bezoek. Ook schakel je foto- en videografen in voor mooie projectfoto’s en -video’s. Op projecten in de buurt van scholen informeer je leerlingen over de veiligheid rondom wegwerkzaamheden. Of je regelt een bezoek aan de projectlocatie.

Daarnaast schrijf je teksten voor de website van Schagen Infra, de werken-bij-website en het intranet. Kortom; er is genoeg te doen!

Je kunt

goed plannen. Dat is ook wel nodig, want aanwonenden en belanghebbenden willen graag op tijd weten welke werkzaamheden er in hun omgeving uitgevoerd worden. Dat is ook hoe we de tevredenheid van stakeholders borgen. Je vertaalt technische informatie naar leesbare teksten, soms met kaartjes erbij, zodat iedereen begrijpt wat er in de buurt gebeurt. Daarnaast bezoek je regelmatig projecten en je hebt nauw contact met de uitvoerders. Zo heb je genoeg informatie om de omgeving op de hoogte te houden over de voortgang van de werkzaamheden.
 
Je ondersteunt de communicatieadviseur en krijgt daarbij de vrijheid om zelf ideeën aan te dragen en uit te werken. Samen pakken jullie het werk op. Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

  • in het tweede of derde jaar zit van de opleiding Communicatie.
  • goed kan plannen en organiseren.
  • de Nederlandse taal goed beheerst.

Vraag het aan Ida

Want Ida en haar collega Sandra hebben antwoorden op hoe de sollicitatie verloopt. Heb je een vraag over de inhoud van de functie? Dan weten zij bij wie je moet zijn.

ida@werkenbijschageninfra.nl
038 - 477 82 13

Je krijgt

Met het juiste fundament sta jij steviger in je carrière. Bij ons bouw jij aan een mooie toekomst. Hiervoor krijg jij tijdens je stage:

  • fantastische projecten;
  • enthousiaste collega’s.

De procedure

Je sollicitatie

Leuk dat je bij ons wilt stage lopen! We gaan je sollicitatie bekijken.

Kennismaking

Heb je ons nieuwsgierig gemaakt en hebben we plek voor een stagiair, dan nodigen we je uit voor een kennismaking.

Samen maken we morgen

Sluit de stageplek aan bij jouw wensen? Dan kun je starten met je stage!

Solliciteer direct

Al onze ervaring + die van jou

Vacature

AAN DE SLAG ALS Stagiair Communicatie

Solliciteer direct
delen
Nieuwe vacatures
direct in je mailbox?
Stel job alert in
Solliciteer direct!

Werken bij schagen infra

Bouwen aan je eigen toekomst
Leren en groeien
Jouw ambities, jouw loopbaan
Kansen zien is kansen krijgen