Vacature

Tenderstrateeg

  • Fulltime
  • HBO / WO
  • Hasselt
solliciteer direct
delen

Ben jij commercieel ingesteld, heb jij een duidelijke visie op samenwerken en weet jij onze toegevoegde waarde overtuigend over te brengen naar onze klanten? Wil jij graag werken bij een familiebedrijf in de infrasector, waar je behoeften uit de markt ophaalt en die kan vertalen naar sterke proposities? Dan is dit de vacature voor jou!

Wij zijn een allround infrabedrijf, maar bovenal een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar bestaat. Continu verbeteren we onze diensten en processen om wendbaar en weerbaar te zijn. We werken vanuit regiovestigingen, zodat we dicht bij onze klanten zijn. Onze hoofdvestiging is in Hasselt (Overijssel). Hier staan ook onze installaties waarmee we asfalt en beton produceren.

Je bent

een klankbord voor onze tendermanagers en geeft leiding aan de tenderteams. In jouw rol zal geen dag hetzelfde zijn. Al je collega’s zijn benieuwd naar jouw visie op het presenteren van onze meerwaarde voor de klant. Onze klanten gaan graag met jou in gesprek over actuele thema’s als samenwerken, innovaties, digitalisering, assetmanagement, circulariteit, klimaat en energietransitie. Jij trechtert de behoeften en bedenkt strategische proposities.

Samen met onze klanten willen we ontwikkelen en innoveren. Duurzaamheid en circulariteit zijn actuele thema’s binnen onze organisatie. We willen verschillende activiteiten die te maken hebben met onze installaties (asfalt en beton) versnellen en innoveren. Net als de activiteiten op het gebied van energie en klimaat.

Je kunt

vanuit je kritische houding teams motiveren en begeleiden naar een maximale prestatie. Je bouwt aan een netwerk met onze klanten. Ook geef je advies aan de directie over de positionering bij inschrijvingen. Afhankelijk van je kennis en ervaring ben je gewenst in het managementteam. Daarnaast ben je verbindend en kun je verschillende expertises en belangen samenbrengen. Zo ben je in staat om interne en externe stakeholders te managen.

Daarnaast voldoe je aan het volgende:

  • Hbo+/academisch werk- en denkniveau in de richting techniek/GWW. Relevante werkervaring is een pre;
  • Winnaarsmentaliteit! Je zit niet stil en vertelt graag over jouw ideeën;
  • Commercieel, klantgericht en marktgeoriënteerd.

Vraag het aan Ida

Want Ida en haar collega Sandra hebben antwoorden op hoe de sollicitatie verloopt. Heb je een vraag over de inhoud van de functie? Dan weten zij bij wie je moet zijn.

ida@werkenbijschageninfra.nl
038 - 477 82 13

Je krijgt

een werkplek binnen een familiebedrijf met een collegiale werksfeer. Voel jij je uitgedaagd om invulling te geven aan onze vacature? Dan zou jij zomaar eens onze tenderstrateeg kunnen worden. Volgens ons ligt er een opgave die 40 uur per week van je tijd in beslag neemt. Maar als jij denkt dat je dit in minder uren kan, laten we ons graag overtuigen. Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel niet en solliciteer!

De procedure

Je sollicitatie

Fijn dat je bij ons wilt werken! We gaan even goed zitten voor jouw sollicitatie.

De selectie

We bekijken alle sollicitaties. Dit duurt even, maar je hoort binnen twee weken van ons.

Kennismaking

Heb je ons écht nieuwsgierig gemaakt, dan nodigen we je uit voor een kennismaking.

Het tweede gesprek

Was de klik wederzijds, dan zien we je graag voor een tweede gesprek.

Samen maken we morgen

Is de klik nóg sterker? Dan bouwen we samen aan morgen én aan jouw carrière bij Schagen Infra!

Solliciteer direct

Al onze ervaring + die van jou

Vacature

AAN DE SLAG ALS Tenderstrateeg

Solliciteer direct
delen
Nieuwe vacatures
direct in je mailbox?
Stel job alert in
Solliciteer direct!

Werken bij schagen infra

Bouwen aan je eigen toekomst
Leren en groeien
Jouw ambities, jouw loopbaan
Kansen zien is kansen krijgen