Een week met Kevin Beuving

Als uitvoerder is Kevin de verbindende factor tussen binnen en buiten

Als uitvoerder zorgt Kevin dat verschillende werelden samenkomen. Dagelijks is hij bezig om alles en iedereen zo efficiënt mogelijk in te zetten.

De grootste uitdaging

Kevin begint zijn week op locatie samen met de jongens. Hij zorgt dat iedereen zijn werk kan doen en dat het benodigde materiaal aanwezig is, ook als hij afwezig is. 

“Lekker je ding doen. Lekker werken.”
Kevin Beuving

Dat is de grootste uitdaging. “We hebben veel werk waarbij je afhankelijk bent van iemand anders. Ik kan een kraan geregeld hebben, maar als ik een grondwerker ben vergeten te bellen staat die kraan er voor niks.”

Als uitvoerder moet je goed vooruit kunnen denken, sociaal en communicatief sterk zijn. Ik zorg dat dit goed verloopt.” Kevin heeft dus veel verantwoordelijkheid, maar daar heeft hij geen probleem mee. Lekker je ding doen. Lekker werken. Dat doet iedereen hier.”

Eén team, één taak

Hij probeert alles voor iedereen in goede banen te leiden. “Maar ik probeer het altijd wel met een lolletje te doen. Ik kan wel kwaad en boos gaan worden, maar met mijn leeftijd heeft dat helemaal geen zin.” Sowieso past die aanpak volgens Kevin ook totaal niet bij hem noch bij Schagen. “We zijn één team, dus één taak. Ik doe het liever samen dan dat ik erboven ga staan.”

Om alles goed te laten verlopen heeft hij elke maandagmiddag een uitvoerdersoverleg. “Hier stemmen we onder andere met elkaar af waar het personeel nodig is. Op deze manier houden we iedereen aan het werk en lopen projecten geen vertraging op.”

Alles bijhouden

De hele week door rijdt hij van locatie naar kantoor en andersom. “Ik ben 60% van mijn tijd buiten, de andere tijd ben ik druk met het bijhouden van de administratie.” Alles wat hij in de ochtend constateert, verwerkt hij ‘s middags achter zijn bureau. Verspreid door de week houdt hij bij hoeveel werk er verricht is. 

“Het is altijd weer een verrassing hoe de week gaat lopen.”
Kevin Beuving

“Het is wel handig dat je alles wat onder de grond verdwijnt van te voren opmeet. Dit doe je dan ook frequenter dan het opmeten van straatwerk. Dat blijft wel liggen en meet je eenvoudig aan het einde van de week op.”

Het belangrijkste is dat iedereen zijn werk kan doen. “Er is niks vervelender wanneer een stratenmaker zonder stenen zit. Dat is mijn verantwoordelijkheid.” Alles wat Kevin moet onthouden registreert hij. Ondanks dat hij elke week een planning maakt, is het altijd weer een verrassing hoe de week gaat lopen. “Eigenlijk ben je constant bezig om iedereen te helpen. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Dat maakt het werk extra leuk.”

Lees verder

Cursusdag voor Mitchel
Appen met

Cursusdag voor Mitchel

Mitchel Gijsendorffer werkt als assistent-uitvoerder bij Schagen Infra. Om zich te blijven ontwikkelen, volgt hij een cursus.

Een bekend gezicht
Een week met

Een bekend gezicht

Als assistent-uitvoerder is Mitchel een bekend gezicht in de buurt. 

We zijn te gast in de omgeving
Een dag met

We zijn te gast in de omgeving

Mitchel had verwacht het sloopwerk in te gaan, maar vrienden maken hem enthousiast voor de infrasector.

Grip op morgen
Een dag met

Grip op morgen

Na een stage in de uitvoering wist Kevin het zeker: alleen maar binnen zitten is niks voor hem.

Job alert!
Nieuwe vacatures direct in je mailbox

Werken bij schagen infra

Bouwen aan je eigen toekomst
Leren en groeien
Jouw ambities, jouw loopbaan
Kansen zien is kansen krijgen