Een dag met Kevin Beuving

Door vandaag niks te vergeten, heeft Kevin grip op morgen

Na een stage in de uitvoering wist Kevin het zeker: alleen maar binnen zitten is niks voor hem. Na zijn studie civiele techniek vond hij bij Schagen zijn eerste baan. Een plek waar hij nog elke dag bijleert.

Binnen zitten is niks

Na een stage in de uitvoering wist Kevin het zeker: alleen maar binnen zitten is niks voor hem. Hij rondde zijn opleiding civiele techniek af en vond bij Schagen zijn eerste baan. Een plek waar hij nog elke dag bijleert.

“Ik heb zo’n 60 a 70 telefoontjes op een drukke dag.”
Kevin Beuving

Kevin begint zijn werkdag op locatie om 07:00 uur. Na een kop koffie met de jongens controleert hij of alles aanwezig is. Hij inspecteert de hoogtes en zorgt dat iedereen aan de slag kan. “Het team is net een dieseltje. Het moet even op gang komen, maar als het draait is het een geoliede machine.”

Het is aan hem om te zorgen dat alles efficiënt verloopt. Zo stemt hij met de vrachtwagenchauffeur af hoe laat en wat hij moet leveren zodat de grondwerker zijn werk kan doen. “Ik heb zo’n 60 a 70 telefoontjes op een drukke dag.”

 

Vooruitdenken

Rond 9.00 uur maakt hij een rondje om te bepalen wat er nog aan materiaal bij moet komen. Als er iets ontbreekt heeft dat invloed op iedereen. Je moet als uitvoerder dan ook goed vooruit kunnen denken. Zand kun je op de dag zelf nog wel regelen, maar bij bijvoorbeeld stenen moet je extra goed vooruitdenken. “Als ik dat vandaag ben vergeten, heb ik morgen een probleem. Dan ben ik gewoon te laat.”

Geen betere plek om te leren

In de twee jaar dat hij bij Schagen werkt heeft hij volop de ruimte gehad om te leren. Als uitvoerder kreeg hij vanaf het begin al veel verantwoordelijkheid “Ze geven je altijd het vertrouwen dat je iets kunt, maar er is ook altijd een vangnet voor mocht het fout gaan.”

“Ze geven je altijd het vertrouwen dat je iets kunt.”
Kevin Beuving

Zijn eerste stappen in het werkveld waren wat onwennig. “Ik dacht dat ik veel wist toen ik van school kwam, maar hier leerde ik termen die ik nog niet kende.” In de beginperiode schreef hij dan ook alle woorden op in zijn telefoon en zocht daarna de betekenis ervan op. “Zo was ik de eerste drie à vier maanden met regelmaat aan het zoeken waar ze het over hadden, maar hierdoor leerde ik wel heel snel.”

Voor hij naar kantoor vertrekt verzamelt hij eerst nog verschillende gegevens met zijn meetwiel. Hiermee meet hij bijvoorbeeld op hoeveel straatwerk er gedaan is en hoeveel opsluitbanden er gezet zijn. Deze gegevens verwerkt hij op kantoor in het systeem. “Zo wordt dagelijks bijgehouden hoeveel werk er is verzet en wie wat heeft gedaan, maar ook wat er geleverd en afgevoerd is.”

Onverwachte omstandigheden

Aan het eind van de dag rijdt hij vaak nog even terug naar locatie om te kijken of zijn weekplanning nog klopt. Hoe goed hij het ook plant, zijn week loopt namelijk altijd anders. “Soms zijn er onverwachte omstandigheden waar ik op moet inspelen. Bijvoorbeeld stenen die kapot zijn of te weinig zand.” Gelukkig komt hij samen met zijn collega’s altijd tot een oplossing. “We zijn soms net als MacGyver constant bezig met oplossingen zoeken.”

 

Vind jouw baan

Lees verder

Cursusdag voor Mitchel
Appen met

Cursusdag voor Mitchel

Mitchel Gijsendorffer werkt als assistent-uitvoerder bij Schagen Infra. Om zich te blijven ontwikkelen, volgt hij een cursus.

Een bekend gezicht
Een week met

Een bekend gezicht

Als assistent-uitvoerder is Mitchel een bekend gezicht in de buurt. 

We zijn te gast in de omgeving
Een dag met

We zijn te gast in de omgeving

Mitchel had verwacht het sloopwerk in te gaan, maar vrienden maken hem enthousiast voor de infrasector.

De verbindende factor
Een week met

De verbindende factor

Als uitvoerder zorgt Kevin dat verschillende werelden samenkomen. Dagelijks is hij bezig om alles en iedereen zo efficiënt in te zetten.

Job alert!
Nieuwe vacatures direct in je mailbox

Werken bij schagen infra

Bouwen aan je eigen toekomst
Leren en groeien
Jouw ambities, jouw loopbaan
Kansen zien is kansen krijgen