Een dag met Mitchel Gijsendorffer

We zijn te gast in de omgeving

Mitchel had verwacht het sloopwerk in te gaan, maar vrienden maken hem enthousiast voor de infrasector.

Kennismaking met Schagen Infra

Na het behalen van zijn havo-diploma volgt Mitchel de opleiding middenkaderfunctionaris infra. Tijdens een snuffelstage is de eerste kennismaking met Schagen Infra een feit. Inmiddels werkt hij er al een aantal maanden als assistent-uitvoerder.

“Ik neem werk uit handen van de projectleider. Zo roep ik materiaal af en maak ik bonnen voor de facturatie. Samen met de projectleider ben ik er verantwoordelijk voor dat informatie, materiaal en materieel op tijd, compleet en op de juiste locatie aanwezig zijn."

“Ik neem werk uit handen van de projectleider”
Mitchel Gijsendorffer

Wat hem betreft blijft het hier niet bij. “In de toekomst wil ik graag uitvoerder worden. Op het werk leer ik veel van de projectleider. Door steeds meer werk op te pakken, verwacht ik uiteindelijk klaar te zijn voor een eigen project.”

Afwisselend werk

Het grootste deel van de werkweek is Mitchel in Vaassen te vinden op een reconstructieproject. “Geen werkdag is hetzelfde, behalve de start van de dag: koffie in de keet.” Nadat de dagplanning is besproken, controleert Mitchel of er voldoende materiaal op het werk aanwezig is. “Bestellingen voor de volgende dag plaats ik zo snel mogelijk, zodat we altijd door kunnen.”

Werkzaamheden van Mitchel

“Verder werk ik alle overzichten bij. Zoals de dagrapporten. Hierin geef ik aan wie er op het werk aanwezig zijn, het werk dat wordt verzet en alle leveringen. In het bestek staan alle werkzaamheden beschreven die we moeten uitvoeren. Soms komt daar extra werk bij of er vervalt een deel. Daarvan stel ik de afwijkingsrapporten op. We werken met de gemeente in een gezamenlijk DMS-systeem. Daarin plaats ik alle rapporten, zodat iedereen altijd beschikt over actuele informatie.”

“Ik houd de langetermijnplanning in de gaten”
Mitchel Gijsendorffer

Naast de werkzaamheden op korte termijn, houdt Mitchel de langetermijnplanning in de gaten. Binnenkort start er een nieuwe fase op het werk. Hiervoor maakt hij de dagplanning. Op school heeft hij leren plannen in MS Projects. Dat komt nu goed van pas. Aan het eind van de werkdag maakt Mitchel een ronde over het terrein. “Ik controleer of alles netjes en veilig achtergelaten wordt, want we zijn te gast in de omgeving.”

Lees verder

Cursusdag voor Mitchel
Appen met

Cursusdag voor Mitchel

Mitchel Gijsendorffer werkt als assistent-uitvoerder bij Schagen Infra. Om zich te blijven ontwikkelen, volgt hij een cursus.

Een bekend gezicht
Een week met

Een bekend gezicht

Als assistent-uitvoerder is Mitchel een bekend gezicht in de buurt. 

De verbindende factor
Een week met

De verbindende factor

Als uitvoerder zorgt Kevin dat verschillende werelden samenkomen. Dagelijks is hij bezig om alles en iedereen zo efficiënt in te zetten.

Grip op morgen
Een dag met

Grip op morgen

Na een stage in de uitvoering wist Kevin het zeker: alleen maar binnen zitten is niks voor hem.

Job alert!
Nieuwe vacatures direct in je mailbox

Werken bij schagen infra

Bouwen aan je eigen toekomst
Leren en groeien
Jouw ambities, jouw loopbaan
Kansen zien is kansen krijgen