Werken en leren

Samen maken we jouw toekomst

Bij Schagen Infra zien we jouw carrière als een weg. Die bouwen we met een doel én in de juiste richting. De route? Die bepaal je zelf als je bij ons aan de slag gaat.

Je weet namelijk wat je wilt. En je ontdekt graag wat je kunt. Daar houden wij van. Sterker nog, dat moedigen wij aan. We voeden het. Met opleidingen, trainingen en cursussen waarmee jij in beweging komt. En blijft.

Vind jouw baan

Vandaag niet de vacature gevonden die je zocht?
Stuur ons een open sollicitatie!

Groeien, doorgroeien en meters maken

Aan de weg timmeren, dat doe je bij ons elke dag. Samen met je infracollega’s. Tegelijk bouw je aan je loopbaan. Je eigen meters. Want groeien en doorgroeien in je werk vinden we minstens zo belangrijk. 

Natuurlijk zorgen we ervoor dat je alle verplichte kennis op zak hebt. VCA, Veilig werken langs de weg. Inderdaad, die onmisbare en stevige basis. Wil je meer? Zet jij een stip op jouw horizon? Kom maar op.

Op school
 én op de weg

Werken en leren dus. Een sterke combinatie, zéker bij Schagen Infra. Want ook in scholing werken wij graag en goed samen. We helpen bol- en bbl-leerlingen op weg en bieden hbo-stages en afstudeeropdrachten aan.

Bbl-leerlingen zijn in dienst bij InfraVak, een erkend samenwerkingsverband. Zij werken vier dagen per week en gaan één dag per week naar school.

 

Kansen zien 
is kansen krijgen

Wat de toekomst van ons vraagt, kunnen we vandaag niet zien. Wat we wel zien, zijn kansen. Jij ook? Grijp ze. Die ruimte krijg je van ons. Mits jouw plannen écht bijdragen aan jouw groei. En aan die van Schagen natuurlijk. Investeren in elkaar, dát is bouwen aan morgen.

Vergroot je technische kennis, verbreed je praktische vaardigheden, bouw je talenten uit. Continu. Zo maak je de weg vrij naar jouw doelen. En creëer je nieuwe wegen. Richting jouw en onze toekomst. 

Vind jouw stageplek

Lees verder

Het hele jaar door
Appen met

Het hele jaar door

Als uitvoerder zorgt Kevin dat er twee werelden samenkomen; die van binnen en buiten.

De verbindende factor
Een week met

De verbindende factor

Als uitvoerder zorgt Kevin dat verschillende werelden samenkomen. Dagelijks is hij bezig om alles en iedereen zo efficiënt in te zetten.

Grip op morgen
Een dag met

Grip op morgen

Na een stage in de uitvoering wist Kevin het zeker: alleen maar binnen zitten is niks voor hem.

Job alert!
Nieuwe vacatures direct in je mailbox

Werken bij schagen infra

Bouwen aan je eigen toekomst
Leren en groeien
Jouw ambities, jouw loopbaan
Kansen zien is kansen krijgen